ISTANBUL SARIYER

ROTARY CLUB         D.2420

TOPLANTI YERİ VE SAATİ

Harita/Yol tarifi..
Sarıyer Rotary Kulübü Pazartesi akşamları saat 19:30 - 20:30 arasında Istanbul Gayrettepe'de Dedeman Otelde toplanır. Toplantıya gelmeden Kulüp Sekreteri'yle teyidleşmeniz rica olunur.

Bu yıl 30 Yaşımızı doldurduk!

Kulübümüz 12 Mart 2023 de 30. yaşını doldurdu!!! Çeyrek yüzyıl +5 yıllık Hizmetlerimiz kutlu olsun!!

Özcan Guvernör!

Değerli üyemiz GDB Özcan Albak 2016-2017 Rotary Hizmet Döneminde 2420. Bölge Guvernörlüğünü başarıyla tamamlamıştır. Tebrik ederiz!

OLAĞAN TOPLANTILARIMIZ

Mart 2020 ortasindan beri Covid-19 Pandemisinden dolayi toplantilarimiz e-toplanti olarak Zoom veya GoToMeeting programlariyla yapilmaktadir. e-Toplantilarimiza katilmak isterseniz Kulup sekreterimizden veya bu siteden linkleri bulabilirsiniz.
Harita/Yol tarifi..

Mutlu Günler - Ajanda

BASINDA SARIYER RK

Hakkımızda son çıkan haberler
Yayınlar..

TEV Bursları

Seda Ekinci Oral

Rotary Vakfının 100. yılı

100th year

2015 29 Ekim Cumhuriyet Yürüyüşümüz

 

Sevgili Rotary Ailemiz,

 

29 Ekim Cumhuriyet Yürüyüşümüz için Rotaryen dostlarımızdan gelen yoğun sorular üzerine , daha detaylı bir duyuru yapma gereği oluşmuştur.

29 Ekim Perşembe akşamı saat 18.00 den itibaren ,  Suadiye’deki Garanti Bankası Genel Müdürlüğü Yatırımlar Merkezinin önünde ( Burrberry mağazasının yanı )  buluşuyoruz.

Suadiye Rotary Kulübü üyesi dostlarımızın kuracak olduğu standın yanına giderek  , isim ve kulüp adı bildirip  tek tip kıyafetimiz olan kırmızı yeleklerimizi teslim alıyoruz ( bu yelekler daha sonra sizlerde kalacaktır , isim yazdırmakdaki amacımız , dışarıdan gelecek olan taleplerin önüne geçmektir )

Yürüyüş saat 19.00 da başlayacaktır . Rotary Kulüpleri yazılı afişimiz önde olmak üzere , tek tip kıyafetlerimiz ile , kortej halinde ve aramıza yabancı almadan yürüyüş sürdürülecektir.

Atamızın en önemli mirasının 92. Yıldönümünü hep beraber kutlamak ve Cumhuriyetimize sahip çıktığımızı göstermek için , tüm Rotary Ailemizi 29 Ekim Perşembe akşamı Bağdat Caddesine bekliyoruz.

Rotaryen sevgilerimle,

 

Rtn. Nezih Bayındır

 

 

 

2009 Bölge Asamblesi

 

Değerli Guvernörlerim ve Kıymetli Eşleri,

Değerli Guvernör Yardımcılarım ve Kıymetli Eşleri,

Değerli Başkanlarım ve Kıymetli Eşleri,

Değerli Kulüp Sekreterlerim ve Kıymetli Eşleri,

Değerli Saymanlarım ve Kıymetli Eşleri,

Değerli Kulüp Komite Başkanlarım ve Kıymetli Eşleri,

Değerli Rotaryen Dostlarım ve Kıymetli Eşleri,

Sevgili Rotary Ailem,

Hepimizin bildiği gibi, bir Başkanın, Sekreterin, Saymanın, Guvernör Yardımcısının ve tabii ki Guvernörün dönemi ile ilgili, hatırlarda kalacak, en önemli iki etkinlik Bölge Asamblesi ve Bölge Konferansıdır. Bölge Asamblesi dönem öncesi yapılan en önemli hazırlık ve Rotary Bilgilerinin aktarıldığı, Guvernörün; Başkanları, Sekreterleri, Saymanları, Komite Başkanları ve eşleri ile bir araya geldiği tek toplantıdır.

2009-2010 Dönem Guvernörü olarak bu yıl yönetimi paylaştığım arkadaşlarım ile birlikte Bölge Asamble’mizi kendi kulübüm olan İstanbul Rotary Kulübünün ev sahipliğinde, 11 Nisan 2009 Cumartesi günü güzel İstanbul’umuzun çok yeni açılan Four Seasons Bosphorus Oteli Beşiktaşta tertip etmeye karar verdik. Umarım bu kararımızdan siz de memnun kalmışsınızdır. Döneme büyük bir katılım ve yüksek bir motivasyonlamerhaba diyeceğimiz bu toplantının; hafızalarımızdan silinmeyecek bir mekanda, hiçbir zaman unutulmayacak konuk konuşmacıların (Sayın İbrahim Betil ve Sayın Muhtar Kent) katılımıyla ve Gala Gecesinde yakalayacağımız coşkulu beraberlikle gerçekleşmesini arzu ediyoruz.

24 yıla yakın süredir hizmet vermeye çalıştığım Rotary camiasında çok güzel ve duygu yüklü anılar yaşadım, benim için çok kıymetli ve özel ödüller aldım, çok anlamlı vefa örnekleri gördüm. Bütün bu güzellikler eşim Rona ve benim bu topluluğa her geçen gün biraz daha fazla bağlanmamıza neden oldu.Rona ve ben bu unutulmaz anılarımızdan yeni bir tanesinin de Bölge Asamble’miz olmasını düşlüyoruz. Asamble hazırlıkları son hızıyla devam ediyor; şu anda tek eksiğimiz sizlerden beklediğimiz yüksek katılım. Kayıtlarınızı bir an önce yaptırmanızı önemle rica ediyoruz. Asamblemizi başarı ile gerçekleştirebilmek ve hepimiz için unutulmaz bir anı haline getirmek sizin ellerinizde... Sevgili Rotary Ailem, hepimiz için çok özel olan bu etkinliği birlikte coşku ile paylaşabilmek için; sizleri 11 Nisan 2009 Cumartesi sabahı Four Seasons Bosphorus Oteline bekliyoruz.

Saygı ve Sevgilerimle,

Rtn. Nuri Özgür

2420. Bölge

2009-2010 Guvernörü

 

MAYIS 2020'DE RAKAMLARLA SARIYER ROTARY KULÜBÜ

• TRF’ ye bağış yapan 26 kulüpten birisiyiz. • APF’ ye bağış yapan 17 kulüpten birisiyiz. • POLIO’ ya bağış yapan 14 kulüpten birisiyiz. • TRF’ ye en çok bağış yapan kulüpler arasında 8’inciyiz. • APF’ye en çok bağış yapan kulüpler arasında 3’üncüyüz. • EREY 100 $(+) bağış yapan 3 kulüpten birisiyiz. • EREY 100 $(+) bağış yapan kulüpler arasında 3’üncüyüz. • Son 4 yılda APF’ de bölge ortalamasının üzerindeyiz. • Son 4 yılda APF bağışlarında aralıksız olarak 100$ ve üzerinde bağış yapmış ve EREY 100$ banneri almaya hak kazanmışız. • 2007-2008 döneminden beri 100 % PHD Kulüp statüsündeyiz.
MicroCredit
MİKROKREDİ PROJELERİMİZ DEVAM EDİYOR HASALMUN DEVAM EDİYOR

30 Ağustos 2019 Ayvalıkta, Özcan ve Nur Ocakbaşı

30 Ağustos 2019 Ayvalıkta, Özcan ve Nur Albak Ocakbaşı, Kahvaltı ve Yemek.

Room 711 de Sarıyer Rotary izi..

Paul Harris'in Şikago'da kuzey Dearborn Cad. No:127, Unity Handaki 711 nolu ofisi orijinal haliyle Evanston Rotary Int'l merkezinde

2019-2020 Devir Teslim Fotoları